Saturday, 6 September 2008

Kena Saman :(

Assalamualaikum...hari ini hidup separa normal aku menjadi sedikit kecoh. Semua ni berlaku selepas aku click link yang terletak dalam blog seorang insan ni. Link check saman wei. Terkejut juga aku, aku ada 3 saman! whhhhatttt Walhal kena tahan ngan polis tidak pon. Alamak.. jumlah semua saman Rm 5699. Mahal gila! habis duit alaun aku! tu pon tak cukup nak bayar lg! dem! dem! Herm nanti bila dah balik Malaysia habis lah aku. Isk.. kalo mak tahu ni mati lah. Aku tahu lah aku memang "loser" sikit bila bawa kereta tapi takkan sampai saman mahal gile... Pening kepala aku...

Kepada korang2 tu cuba check saman korang! mana tau jadi kes mcm aku ni, tiba-tiba ada saman, link dia kat sini klik jelah....

LINK CHECK SAMAN.

8 comments:

alonq_exe said...

Iyah! Lempang budak ni.

syaza said...
This comment has been removed by the author.
Warid @ Qohar said...

kau memang dah lama hidup kan...

f a r i s said...

mmg nk kene ni su!! nk kene sembelih dgn aku ni

Suhaimi Abd Wahid said...

erk hok alah memain jek tue pon kena marah ke sedey2 aku huhuh smaoi ati smeu aorg nk marah hahahahahha x ksiah le asalkan aku best ahahah

Pendatang Tanpa Nama said...

Andai tangan aku bleh sampai UK. Dah lama kena nih.. haha

zatiMJ said...

haha.giler la ko neh.br nk simpati dkt ko.haha

Suhaimi Abd Wahid said...

hahhha Saya dengan bebesar hati nya meminta maaf kepada kalian yang tertipu hahahahah ampun kan yek saya huhuh