Monday, 27 October 2008

Erm another tagged I assume??

Owh!??! I just received an award?? Well lama dah tak dapat apa-apa award.. last dapat masa kluar result SPM.. huhhu ok lah nie ucapan saya...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua...huhu.. Syukur pada Illahi kerana dengan limpah kurnia-Nya dapatlah saya menerima anugerah ini... Terima kasih saya ucapkan kepada saudari Amirah atas pencalonan ini.. tidak saya sangka saya akan menerima anugerah sebegini... Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada ibu dan arwah bapa saya kerana melahirkan dan membesarkan saya yang amat degil ini... kepada adik-beradik yang sentiasa menjadi pendorong dan juga rakan-rakan yang sentiasa membantu huhu baiklah tak mahu panjang jela.. Sekian terima kasih...

and so, I would like to extend this wonderful award to another 5 people whom their blog is in my daily clicks!


before that, rules here are made for you to follow:

1. give to only u feel GILA-GILA / BEST
2. only 5 people.
3. Link to that person who received the award
4. Sesiapa dapat Award ni DiWAJIBkan buat POSTING sebab dia dapat award ni kat blog dia
5. inform that person yang dapat award ini kt blog dia ok !!

Congratulations to:
1,2,3,4,5 those yg rajin nak wat lg huhu

p/s: mls le nk g award kat org huhu tp best jgk dpt award nie huhuh and Mira sorry lambat wat award nie huhu kinda busy you know huhu

2 comments:

minimainimira said...

takpe2 aku tau ang sibuk..
td meng nk tnya resepi bihun pun tak berjawab..
hehe thanks you kerana menerima award dr ku.

Sapixx said...

award pa bende nih?