Wednesday, 7 January 2009

Tagged Datang Lagi~

Been tagged suprisingly by Classmate masa foundation Diana and Cik mYra kita huhuhuhu~ So pe lg wat lah kan~

5 Fakta tentang aku~
  1. Pemarah orang nyer~ That is me~
  2. Tak suka benda yang leceh dan menyusahkan~
  3. Suka memasak untuk ramai orang~ Tak best lah kalo masak untuk diri sendiri kan~
  4. Suka datang awal for everything or even be punctual for everything~ Paling benci orang yang datang lambat2 nie huhuhuhu~
  5. Suka sorang2 xde orang ganggu~ huhu aku akan cari orang bila aku nak berbual ke ape ke~ kawan2 rapat tahu lah aku macam ne
5 Perkara menakutkan kat dunia~
  1. Allah SWT lah huhuhu tp still aku nie nakal2 sikit huhuhuhu
  2. Mati~ Amal aku tak banyak lagi nie~
  3. Hantu and benda2 paranormal~
  4. Haiwan liar yang mengamuk~ bahaya-bahaya nie~
  5. Hilang orang yang aku sayang~

5 Lagu buat masa sekarang~
  1. Beyonce~ If I Were a Boy (huhuh gila jiwang aku nie)~
  2. Beyonce (lagi)~ Halo.
  3. Aleesha Dixon~ The Boy Does Nothing (Sebab musik dia chicky bg aku)
  4. Barry (Lupa nama penuh) ~ Can't Smile Without You.
  5. erm ada 4 jek sorry~ Tak dengar musik sgt huhuhu

5 Perkara yang selalu disebut~
  1. SENGAL
  2. GILA
  3. WHAT EVER @ APA-APA JELAH
  4. ORANG TUA (bila cakap macam nie rasa aku muda ahahhahahah)
  5. SIOT!!!!

5 Perkara yang amat bernilai~
  1. Agama & Iman~
  2. Nyawa~
  3. Akal~~
  4. Keluarga~
  5. Orang-orang yang sentiasa menjadi inspirasi hidup (Sahabat semua tu~)

5 Pertama kali dalam hidupku~
  1. Pertama kali fly ASRAMA ~ Form 5 kantoi huhu dah citer dah dulu huhh you can read it it over here CLICK HERE
  2. Pertama kali fly~ Yang nie as in really fly huh masa g UK lah huhu org bukan anak berada so nk naik kapal terbang nie saya tak mampu huhh XP
  3. Pertama kali duduk jauh dari family~ herm dr form 1 lagi so tak kisah sangat duduk jauh~jauh nie huhuhu
  4. Pertama kali mencuri~ huh Nie serius saya mengaku masa darjah 3 huhu sebab masa tue nak beli kereta dash tue masa tue satu sekolah gila main kereta mainan tue huh nak mintak yah belikan sah2 dia xmo so at the end g curi duit from my dad nyer pocket huhuhuh tapi kantoi jugak huhu abis badan bebirat kena tali pinggang kulit ayah yang sungguh best itu huh~ Ingat nie anak~anak jangan mencuri~ berdosa huhu xbaik huhu
  5. Pertama kali keluar malam~ huh the night before enrolement masuk Matrik huuh me and few friends went jalan2 around JB ~tgok movie ~ makan2~huhu best giler balik umah pon dah pukul 3 pagi huhu giler lah masa tue barang2 blom pack lagi nak g daftar Matrik huh balik2 g kemas2 x tido pon ~ tido dalam kete masa nak g Matrik jek huhuh :D

5 Orang yang hendak di TAGGED~

Erm xmo lag tag sapa2 huhuh malas hahahhaha


btw tengah demam~demam pon ada masa nak menjawab tagged huhu apalah aku nie huhuh harap2 sembuh cepatlah :(

4 comments:

pokjak said...

well mi sbar jer la ek.. ko skit ni krang2 luruh la dose2 kcik y tlah dlaku kn smada sdar atau pn tak.. berhikmahkn heh2

dyanakamal said...

thanks suhaimi sbb sudi jwb tag biat demam skalipn...sy doakan moga suhaimi cepat sembuh ye..ameen...

minimainimira said...

haa jawab pun..
bagus2..
nmpaknya ko dh sihat sekarang,..hahaha

Suhaimi Abd Wahid said...

Diana n Jat: InsyaAllah akan terhapus dosa2 budak degil nie Ameen

mYra: alhamdulillah dah sihat~ huh batuk jek nie tinggal huhuh nyampah plak lah aku ahhaahha